Over ons

Welkom op onze website. Leuk dat je een kijkje wilt nemen. We zullen je in het kort vertellen wie wij zijn en wat wij doen.

 

Mijn naam is Dunja Renden. Ik woon met mijn man, mijn dochter, zoon en hond Bella in Putten. Al vanaf hele jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in wonen en inrichting. Ik maakte plattegronden van huisjes en zette zo nu en dan mijn hele slaapkamer op zijn kop. Toch heb ik er niet direct voor gekozen hier mijn beroep van te maken. Pas na de verbouwing van ons oude huis merkte ik dat ik hier graag meer over te weten wilde komen en ben ik mij, door middel van scholingen, lezen, goed kijken en gewoon actief aan de slag gaan, gaan verdiepen in interieurstyling en kleurenpsychologie.  Uiteindelijk besloten we ons huis te verkopen en kwam ik met iets nieuws in aanraking namelijk; verkoopstyling. Ook hier wilde ik natuurlijk alles over weten en ik kon de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.  Op dit moment wonen we in een echt klushuis. Ik mag weer ruimte voor ruimte mijn eigen huis mooi gaan maken en mijn super handige man Dennis is hierin echt onmisbaar.

Bij de styling van woningen vind ik het erg belangrijk dat de bewoners zich optimaal op hun gemak voelen in hun leefruimte. Veel mensen vinden het lastig om te beslissen welke woonstijl bij hen past. Of ze hebben moeite met het combineren van hun eigen stijl met die van hun partner. Ook durven mensen vaak niet voor kleur te kiezen omdat ze niet goed weten welke kleur er bij hen past en hoe ze deze moeten toepassen in de ruimte. Heel logisch en herkenbaar, niet? Ik vind het een mooie uitdaging om samen met jou op zoek te gaan naar jouw eigen woonstijl en woonwensen. Ik heb mij extra verdiept in kleur en het effect hiervan op mensen en de ruimte.

 

Mijn naam is Sharone Bakker. Samen met mijn man Mark, zoon Jop en dochtertje Sam woon ik in Putten. Vroeger vond ik het al heel leuk om lekker bezig te zijn met mijn slaapkamer. Met wat hulp van mijn moeder wist ik mijn slaapkamer net even anders dan anders te maken. De gekste en meeste gewaagde combinaties gooide ik bij elkaar maar het werd altijd leuk en gezellig. (vond ik zelf natuurlijk) Op het moment dat ik ging samen wonen met Mark merkte ik dat ik het erg leuk vond om lekker bezig te zijn in ons huis. De inrichting blijft nooit heel lang hetzelfde omdat ik altijd weer wat anders bedenk. Wij wonen inmiddels in ons 4e huis samen, we hebben al heel veel verschillende stijlen in huis gehad. Ik vind het leuk om te kijken naar de stijl die ook bij het huis past. In ons nieuwbouwhuis vond ik het leuk om alles wat strakker te stylen met een gekke twist. Veel, heel veel wit! Iedereen verklaarde me voor gek maar het eindresultaat viel toch goed in de smaak. Momenteel wonen we in een jaren 30 huis: echt mijn droom. Hier begon het eigenlijk. Mijn vriendinnen en familie zeiden steeds vaker: “je moet iets met styling gaan doen, je hebt er echt gevoel voor”. Styling dacht ik vaak; tsjaa super leuk maar goed,hoe ga ik dat precies aanpakken. En toen was daar Dunja! ze vroeg mij of ik me wilde aansluiten bij haar bedrijf. Ik was snel overtuigd en nu is hier: Bakker & Renden styling.

Ik vind het belangrijk om in een huis persoonlijkheid neer te zetten. Je kan een huis binnen lopen waar een ieder zou kunnen wonen… Ik vind het een uitdaging om het interieur zo vorm te geven dat je echt het gevoel hebt een persoonlijk huis binnen te lopen. Waar vrienden en familie binnen komen en zeggen: ik herken jullie hierin. Ook vind ik het belangrijk dat een huis praktisch is ingedeeld. De indeling moet kloppen, het moet leefbaar zijn.

 

Een mooi plaatje maken is leuk maar een ontwerp maken waarin de bewoner zich optimaal in thuis voelt en dat helemaal voldoet aan zijn woonwensen, dat is onze missie!

Dit hoeft overigens niet altijd duur te zijn. Een ruimte persoonlijkheid geven zit hem niet in dure meubelen maar in de juiste keuzes maken.

Ook bij het stylen van te koop staande woningen vinden we het belangrijk om samen met de makelaar te bekijken welke doelgroep we willen aanspreken. Bij mijn keuzes voor kleur, stijl, materiaal en accessoires houden we hier rekening mee.

En geef jij een feestje maar vind je het lastig om de ruimte gezellig en feestelijk aan te kleden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

We hopen jullie middels onze blog ook te kunnen inspireren. Heb je een vraag over kleurgebruik, styling, advies of misschien iets heel anders? Bel of mail gerust.

Sharone Bakker & Dunja Renden